Ochrana osobních údajů

Děkuji za vaši návštěvu na mých stránkách, těší mě váš zájem. Beru ochranu vašich soukromých údajů vážně a jejich zpracování je důležitou záležitostí. Osobní údaje, které jsou získávány během návštěvy těchto webových stránek, zpracováváme v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Právo na informace

Na požádání vám Ing. Ludmila Juračková podle možnosti obratem a písemně oznámí, zda a jaké osobní údaje má o vás zaznamenané. Pokud máte otázky týkající se zpracování vašich osobních údajů, můžete je směřovat na e-mailovou adresu ljfit@email.cz.

Získávání a zpracovávání osobních údajů

Když navštívíte naše webové stránky, zaznamenají naše webové servery standardním způsobem IP adresu, která vám byla přidělená poskytovatelem internetových služeb, webovou stránku, z které nás navštívíte, webové stránky, které u nás navštívíte, a také datum a délku návštěvy. Osobní údaje se zaznamenají jen tehdy, když nám je poskytnete z vlastní vůle, například v rámci registrace do rezervačního systému nebo vyplněním formuláře.

Použití osobních údajů

Ing. Ludmila Juračková používá vaše osobní údaje pro zákaznickou administrativu, ankety týkající se produktů a k marketingovým účelům vždy jen v takovém rozsahu, jaký je k tomu potřebný.

Možnost odhlášení

Chceme vaše údaje použít k tomu, abychom vás mohli informovat o našich službách, případně zjistit váš názor na ně. Účast na takovýchto akcích je samozřejmě dobrovolná. V případě e-mailové komunikace se z odběru můžete kdykoliv odhlásit s pomocí odhlašovacího odkazu uvedeného v patičce každého emailu.

Cookies

Ing. Ludmila Juračková používá cookies k tomu, aby mohla sledovat preference návštěvníků a aby mohla podle toho optimálně vytvářet webové stránky. Cookies jsou malé "soubory", které se uloží na váš pevný disk. To vede k usnadnění navigace a zajištění vysoké míry uživatelského komfortu webové stránky. Cookies se mohou využívat ke zjištění, zda jste už ze svého počítače navštívili naše stránky. Identifikuje se pouze cookie na vašem počítači.

Používání cookies můžete deaktivovat ve vašem internetovém prohlížeči.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Vaše detailní osobní data i údaje o rezervacích jsou ukládány v databázi s přísným zabezpečením proti zneužití a nejsou poskytovány třetím stranám.

Souhlas registrujícího se návštěvníka rezervačního systému: Vyplněním webového formuláře souhlasí klient se zařazením všech jím vyplněných osobních údajů do databáze Ing. Ludmila Juračková, nám. Svobody 12/12, Miroslav; IČ 87416271, jakožto správce, a s jejich následným zpracováním prostřednictvím zpracovatele pro marketingové účely a obchodní sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu do odvolání souhlasu.

Zároveň registrovaný uděluje souhlas s tím, aby mu prodávající zasílal informace o připravovaných akcích a nabídce svých obchodních partnerů.