BLOG

Budu k vám upřímná. I když to při procházení mého webu vypadá, že na individuálních lekcích dokážu vyřešit problémy úplně každému, kdo do studia zavítá, není to pravda.

O výhodách barefoot obuvi už se dočteš všude. Jsou úžasné, protože podporují přirozený tvar a pohyb chodidla, umožňují svalům držící klenbu sílit, jsou pohodlné a mají dostatek prostoru pro prsty.

V dnešní době trávíme hodiny a hodiny sezením u stolu nebo na gauči a zíráme do obrazovek počítačů nebo telefonů. A je tedy důležitější než kdy jindy dbát na správné držení těla. Důležitost postury (=správného držení těla) pro naše celkové zdraví a pohodu je obrovská. Je to základní složka naší fyzické kondice a ovlivňuje spoustu věcí. Vážně. Čti...

Fascie je pojivová tkáň. Je to obal všech našich svalů, buněk, orgánů. Dává jim tvar, odděluje od sebe jejich jednotlivé části a zároveň je spojuje do funkčních celků.

AKCE VE STUDIU

Máš zájem o nějaký vzdělávací seminář, který ve studiu pořádám? Buď první, kdo obdrží informace o nadcházejících termínech.

Přijď na seminář ROZHÝBEJ SE a odemkni tajemství zdravého pohybu!
Jestli začínáš s pilates, nebo tě láká pochopit, jak tvoje tělo funguje, tento seminář je přesně pro tebe!

JSEM ZPĚT

08.03.2024

S nekonečnou radostí a vzrušením vám chci oznámit, že už brzy opět oživíme a zaplníme prostory studia!

Já se tu od 29. 12. každý den dojímám nad tímhle štěstím, tak prosím omluvte pozdější přání a vlastně i oznámení.